Para comprar la mejor rosa de SANT JORDI en BARCELONA

Les millors floristeries

Necessiteu comprar una planta? O regalar una rosa o un bon ram de flors? Amb aquestes recomanacions teniu l’èxit assegurat

Imagen

Au nom de la rose

Au Nom de la Rose ha aconseguit convertir les roses en part del nostre dia a dia, no només d’una ocasió especial. Vaja, com si visquéssim a París… En les seves dues floristeries (a Ganduxer, 26 i a València, 203) podeu comprar des d’una sola rosa fins a bouquets molt sofisticats, com els de les roses perfumades de Kenya o els de roses Piaget. També venen confitures i dolços amb aroma de rosa i espelmes aromàtiques.

  1. València, 203

Informació

DadaflorDadaflorScott Chasserot

Dadaflor

Les flors tenen un punt artístic i a Dadaflor van decidir explorar-lo. En mans de l’artista-florista Marta Arnau, aquest espai funciona com a  botiga de flors –naturals, assecades, de roba i plàstic– i com també com a taller creatiu on la flora, barrejada amb altres materials, s’interpreta d’una forma creativa i atrevida. Ara ja sabeu per què van triar aquest nom…

  1. Provença, 181, Eixample Esquerre

Informació

Hivernacle

És probablement un dels tresors del barri de Sants i passaria desapercebut de no ser pel tros de verd que sobresurt d’una de les claraboies de l’antiga fàbrica de tapes de comptador. A l’Hivernacle venen plantes d’interior i d’exterior, llavors, terra i complements de jardineria, però aquesta temporada el que es porta son els horts urbans fets a mida. Si no teniu espai per fer créixer enciams, sempre podeu fer un tomb a l’Hivernacle per connectar amb el jo salvatge.

  1. Melcior de Palau, 32, Sants-Montjuïc

Informació

La Rambla de les Flors

La rambla de les Flors conserva part de l’esperit del segle XIX, quan la Rambla era l’únic indret de Barcelona on es venien flors. Hi ha parades centenàries, com Flors Maria, que probablement va inspirar Ramon Casas i Josep Maria de Sagarra en els seus passejos, i botigues coloristes que canvien de cara en funció de l’estació. A l’abril, la quinzena de parades es tenyeixen de vermell, es preparen per als que segueixen el ritual d’anar a buscar la rosa de Sant Jordi a les Rambles.

  1. La Rambla, El Raval

Informació

©Time Out

Maria Ponsà Flors

S’hi respira tradició, a la petita floristeria de la Rambla Catalunya. Maria Ponsà representa la darrera generació d’aquesta família de floristes que van treballar els jardins del rei Alfons XII i Alfons XIII. Si necessiteu consells per al vostre jardí, voleu iniciar-vos a l’Ikebana o busqueu composicions tan naturals com originals, inspireu-vos al xamfrà de Maria Ponsà, on han començat a arribar les roses.

  1. Rambla Catalunya, 124

Informació

Ferran Florista

Composicions i petits racons que inspiren interiors tenyits de verd i els ‘bouquets’ per a festes són les especialitats de Jordi Ferran, el florista de Gelida que realitza creacions personalitzades a la seva botiga de l’Eixample. Per Sant Jordi, en les seves composicions no prescindeix de la rosa vermella –lleugerament oberta– ni de l’espiga i la senyera.

  1. València, 263

Informació

©Maria Dias

Javier Manjarrés

Les roses de Javier Manjarrés sumen estètica, poesia i història; fan olor de paper vell i es poden llegir –hi trobareu els remeis del doctor Tarrés–. Les seves roses estan fetes amb paper que va recuperar de la rebotiga d’una farmàcia del carrer del Carme, el tall s’elabora amb barretes d’estor en desús i els lliga als pètals amb fils de seda antics. Si busqueu una rosa que mai es marceixi, l’heu trobada.

Per Eugenia Sendra (www.timeout.cat)